Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Sponsorer

Färjestad ridklubb välkomnar hundratals medlemmar och medföljare varje vecka, vill du exponera ditt företag för alla dessa människor? Eller brinner ditt företag för föreningslivet och vill stötta barn.och ungdomsverksamhet?
Välkommen att sponsra Färjestad ridklubb!

Ridklubben är en ideell förening som drivs framåt av engagerade medlemmar och personal. Tack vare våra eldsjälar inom klubben kan vi fortsätta utveckla ridklubben på bästa sätt. Och ditt företag har möjligheten att vara med på resan och hjälpa Färjestad ridklubb att bli ännu bättre!

Det finns många sätt att sponsra Färjestad ridklubb. Du kan antingen sponsra ridskolans verksamhet eller rikta dig till medlemmar. Du kan ge rabatter, exponera ditt företag för medlemmar med er logga i ridhuset och/eller på hemsidan, skänka priser till tävlingar med mera. Du kan också hjälpa till med förbättringsarbeten runt om på vår anläggning eller stötta våra fyrbenta kollegor med foder.

Vi är öppna för en dialog för att forma ett sponsorskap som skapar värde både för ditt företag och för föreningen.

Det går naturligtvis också bra att sponsra föreningen utan exponering, av det enkla skälet att du vill uppmuntra en verksamhet som erbjuder så många så mycket glädje. Inte minst ungdomar som lär sig att ta ansvar, lär sig ledarskap, motionerar och har kul.

Alla bidrag är välkomna, stora som små!

Vill du inleda en förutsättningslös diskussion om möjligheten till sponsring?

Mejla styrelse@fark.se så kontaktar vi dig.

Här hittar du våra otroliga sponsorer

Publicerad: 2024-02-27

Senast uppdaterad: 2024-02-27

Författare: Johanna Lindholm

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se