Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Nyheter

 • Årets ridskola i Värmland

  Ikväll ägde årsmötet rum för Värmlands ridsportsfördbund. I samband med mötet var det även en prisutdelning i följande kategorier : Årets Ridskola, Årets Ridlärare, Årets Ryttare/Kusk, Årets Tävlingsarrangör, Årets Ideella Tävlingsfunktionär och Sture Hermanssons stipendium. Och Färjestads ridklubb har blivit utsedda till årets ridskola i Värmland! Motiveringen från Värmlands Ridsportsförbund lyder"Färjestads Ridklubb är en förening där alla är välkomna. De har en fin shettisverksamhet för de yngsta och därefter kan ryttarna fortsätta sin utbildning på större ponnyer och hästar. Duktiga utbildade ridlärare leder verksamheten med stort fokus på hästarnas välfärd. Efter att ha kämpat för en ny anläggning under 10-års tid kommer den nu stå klar 2024. En anläggning som främjar både arbetsmiljön och hästarnas välmående. Färjestads Ridklubb har en aktiv styrelse som varit med under många år men som fortfarande tänker utanför boxen. De deltar på olika kurser och träffar för att lära sig mer och byta erfarenheter med andra. Att alla får vara med och känna sig lika mycket värda är viktigt på Färjestads Ridklubb, ett exempel är att föreningen ordnade en teckenspråkskurs så fler skulle kunna kommunicera med de som rider utan hörsel. Färjestads Ridklubb är en förening där man känner sig trygg och där bemötandet är på topp!" Tusen tack alla underbara medlemmar, ridlärare, personal, engagerade föräldrar och vänner för att ni hjälper till att göra just vår ridskola till en välkomnande och härlig plats att vara på för alla! Och självklart ett stort tack till alla våra fyrbenta kompisar i stallet!
 • Sälj digital bingolotter till Påskbingo

  Ska du spela bingolotto med familjen i påsk? Passa på att stötta vår förening när du köper just dina bingolotter till påskbingot!För varje lott som säljs genom Färjestads Ridklubb tjänar klubben 36 kronor. Försäljningen sker genom länken nedan, alternativt om du scannar QR-koden längre ner i inlägget. Sprid länken till vänner och familj för att stötta klubben!Köp dina bingolotter och stötta vår klubb via länken nedan: https://www.bingolotto.se/kop-bingolott/?a=5b123358-344f-dc11-b781-005056a666aa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
 • Påskhäst

  Vill du testa på att ha egen häst under några dagar? Under påskhelgen har du chansen! Du får sköta om och rida "din" häst 3 dagar under påskhelgen. Hästen/ponnyn vilar på påskdagen (lördagen) men är din att ta hand om 7/4, 9/4 och 10/4.För att hyra häst ska du vara elev här på ridskolan och rida i en grupp lägst nivå 2 på storhäst. Alla under 18 år måste ha en målsman med som närvarar och har ansvaret. Myndig kompis räknas inte.Ridlekiselever kan också hyra en ponny och behöver även de ha en målsman närvarande som har ansvaret.Tider för att rida är 7/4,9/4 och 10/4 mellan kl 16-18:15 Man ska anmäla vilken tid man vill rida via minridskola.se Länk till annan webbplats.. Under kurser ligger det ”påskhäst” där ni anger vilken tid ni tänker att rida. Tiderna är begränsade till 45 min per ekipage och ridningen är självständig under översyn av instruktör/styrelsemedlem.För att ansöka, maila till info@fark.se där du anger namn, vilken ridgrupp du rider i och tre önskehästar. Vi förbehåller oss rätten att fördela ut påskhästar.Pris: Storhäst 600:- (de som normalt går med på storhästlektionerna)Ponny 450:- (de som normalt går med på ridlekis/ponnytrim)
 • Minihoppning 23 april

  Spänn käkremmen och putsa ridstövlarna - nu är det dags för minihoppning!
 • Vi har ledig boxplats

  Grundhyra inklusive serviceavgift 1 640 kr/månad, sen betalar du som uppstallad inköpspris för foder och strö.

Publicerad: 2022-02-23

Senast uppdaterad: 2022-10-19

Författare: Viktoria Grännsjö

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se