Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Ursäkta röran, vi bygger om!

Som de allra flesta säkert märkt har rivning och ombyggnationen dragit igång ordentligt nu. Den här veckan påbörjades rivningen av ridhuset. Det är lite rörigare än vanligt och vi får hjälpas åt nu. Här kommer lite information som är bra att hålla koll på framöver:

Parkering
Pga rivningen av ridhuset har vi fått flytta fållan där hästarna släpps för att gå ut i hagen. Vilket i sin tur innebär att parkeringen på stallplan blivit halverad. Vi ber er därför att använda den nya parkeringen främst. Nu börjar även cykelsäsongen och pga begränsade parkeringsmöjligheter ber vi er cykla, åka kollektivt och samåka när möjlighet ges.

Tillfälliga baracken
Vår gamla kafeteria står på tur för rivning och vi har våra nya utrymmen för oss människor i de nya barackerna. Vänligen observera att det råder skoförbud där inne, använd skoskydd eller ta av dig dina skor. Här inne hittar du kafeterian, möjlighet att värma mat, hänga med kompisar och även våra lånehjälmar och västar finns här. I baracken finns även två toaletter. direkt innanför entrédörren.

Ridning i alla väder
Vårt nya ridtält är på plats och lektionerna kommer variera mellan att vara i tältet och på utebanan. Klä dig alltid efter väder för din lektion!

Vi ser väldigt mycket fram emot vår nya fina anläggning, men det kommer vara rörigt under en längre period nu. Men om vi hjälps åt kommer det gå galant!

Rivning av gamla ridhuset är i full gång!

Nya parkeringen hittar du till höger om anläggningen

Publicerad: 2023-05-03

Senast uppdaterad: 2023-05-03

Författare: Johanna Lindholm

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se