Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Startar: 9/04 17:30

Slutar: 9/04 19:00

Teorivecka - Osteopat Helene Helgesson

Osteopat Helene Helgesson Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kommer och behandlar någon av våra skolhästar. Hon kommer regelbundet till ridskolan och kikar igenom våra hästar så de mår bra och behandlar de som behöver. Under teoriveckan kommer och gå igenom hur en behandling kan gå till.
Hon börjar med att titta på hur den rör sig. Sedan jobbar hon med mjuka rörelser och avslappnande rörelser för att få ev spänningar att släppa och avslutar med att se om hästen rör sig annorlunda efter behandlingen.

När? Tisdag 9/4
Tid? 17.30-19.00
Plats? Ridtältet
Vem får anmäla sig? Öppet för märke 3 och uppåt
Anmälan sker på minridskola.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Startar: 9/04 17:30

Slutar: 9/04 19:00

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se