Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Äntligen är bygget igång!

Igår togs det allra första spadtaget till vår nya fina ridanläggning, som kommer stå klar under 2024. När det var dags att ta första spadtaget var det fullt med folk och pressen var självklart på plats. Det var ju en historisk händelse ingen ville missa, även om ponnysarna TinTin och Mynta tog hela uppståndelsen med ro.

– Det har varit en lång och lite slingrig väg, men det varit värt allting, säger Rebecka till SVT, och vi är beredda att hålla med. Men nu är vi påväg mot vår nya anlägnging! Den nya anläggningen kommer inkludera stall, ridhus med läktare, klubbrum, omklädningsrum och kafeteria byggs i stället.

De som tog spadtaget var Monika Bubholz (MP) ordförande Teknik- och fastighetsnämnden, Robert Halvarsson (MP) ordförande kultur- och fritidsförvaltningen och Anders Klang, Novab. Med vid händelsen var även våra ridlärare Rebecka, Sari och Lotta och självklart våra fyrbenta vänner i form av TinTin och Mynta.

Stort tack till alla som har gjort denna historiska händelse möjlig!

Publicerad: 2023-05-25

Senast uppdaterad: 2023-05-25

Författare: Johanna Lindholm

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se