Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Vill du bli helgassistent?

Till hösten söker vi fler helgassistenter, är det du?

Att vara helgassistent på vår ridklubb innebär att du jobbar i stallet under helgen istället för ordinarie personal. Varje helgassistent jobbar fyra tillfällen, lördag eller söndag, under en tioveckorsperiod. Man är alltid två assistenter per dag som hjälps åt med stallarbetet, som innebär mockning, fodring, in- och utsläpp av hästar i hagar etc. Sysslorna är i princip alltid densamma men kan variera något beroende på säsong. Lördagar är arbetstiderna klockan 07:00 till cirka 16:00. Söndagar är arbetstiderna klockan 07:30 till cirka 16:00.

Förutom att lära känna våra hästar, elever och anläggningen bättre får även helgassistenterna en ridlektion i veckan som betalning för sitt ovärderliga arbete och en gång per termin samlas hela gänget för en helg tillsammans med ridning, stalljobb och härligt häng.

För att bli helgassistent behöver du uppfylla följande krav:

  • För att bli helgassistent måste du vara minst 18 år
  • Vara medlem i föreningen
  • Ha tidigare erfarenhet av hästar och stallsysslor.

Är du sugen på att bli en i gänget? Skicka en intresseanmälan till info@fark.se och märk mailet med "Helgassistent" så hör samordnaren av sig till dig. Skriv hur gammal du är, lite om dig själv och dina tidigare erfaranheter av hästar och stallsysslor samt dina kontaktuppgifter.

Publicerad: 2023-05-22

Senast uppdaterad: 2023-05-22

Författare: Johanna Lindholm

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se