Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Årets ridskola i Värmland

Ikväll ägde årsmötet rum för Värmlands ridsportsfördbund. I samband med mötet var det även en prisutdelning i följande kategorier : Årets Ridskola, Årets Ridlärare, Årets Ryttare/Kusk, Årets Tävlingsarrangör, Årets Ideella Tävlingsfunktionär och Sture Hermanssons stipendium. 

Och Färjestads ridklubb har blivit utsedda till årets ridskola i Värmland!

Motiveringen från Värmlands Ridsportsförbund lyder

"Färjestads Ridklubb är en förening där alla är välkomna. De har en fin shettisverksamhet för de yngsta och därefter kan ryttarna fortsätta sin utbildning på större ponnyer och hästar. Duktiga utbildade ridlärare leder verksamheten med stort fokus på hästarnas välfärd.

Efter att ha kämpat för en ny anläggning under 10-års tid kommer den nu stå klar 2024. En anläggning som främjar både arbetsmiljön och hästarnas välmående. Färjestads Ridklubb har en aktiv styrelse som varit med under många år men som fortfarande tänker utanför boxen. De deltar på olika kurser och träffar för att lära sig mer och byta erfarenheter med andra.

Att alla får vara med och känna sig lika mycket värda är viktigt på Färjestads Ridklubb, ett exempel är att föreningen ordnade en teckenspråkskurs så fler skulle kunna kommunicera med de som rider utan hörsel.

Färjestads Ridklubb är en förening där man känner sig trygg och där bemötandet är på topp!"

Tusen tack alla underbara medlemmar, ridlärare, personal, engagerade föräldrar och vänner för att ni hjälper till att göra just vår ridskola till en välkomnande och härlig plats att vara på för alla! Och självklart ett stort tack till alla våra fyrbenta kompisar i stallet!

Publicerad: 2023-03-22

Senast uppdaterad: 2023-03-22

Författare: Johanna Lindholm

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se