Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Nyhetsbrev februari 2023

Ett brev.

I årets första nyhetsbrev tipsar vi om datum för årsmötet, informerar om viktiga säkerhetsaspekter, lite nytt om nybygget + att hemsidan nu är uppdaterad med ungomdssektionens nya styrelse.

Säkerhet

Vi vill påminna om att det för barn och juniorer upp till 18 år är obligatorisk att bära ridhjälm vid hantering av ponnys och hästar, oavsett om det är ridskolans ponny/häst eller en privathäst.

För att minska antalet personer som rör sig i de två privatstallen vill vi också påminna ridskoleelever om att bara gå in där för att göra iordning en ridskoleponny eller ridskolehäst som har sin box där.

Årsmöte

Den 19 februari klockan 17:00 är det årsmöte i kafeterian. Alla medlemmar är välkomna. Vi bjuder på enklare fika. Verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelse styrelsens förslag kommer finnas tillgängliga på hemsidan senast en vecka före årsmötet.

Ungdomssektionen 2023

För ett par veckor sedan hade ungdomssektionen årsmöte. Här ser du vilka som är med i usek i år.

En av av alla aktiviteter som usek håller i är stallgruppen. Vill du vara med?

Här kan du läsa mer om stallgruppen och hur du går med.

Senaste nytt om nybyggnationen

Nu händer det mycket på och runt ridskolan! Den nya sträckningen av Fallängsvägen pågår parallellt med att etableringsytan för byggbodar i norr iordningställs. Nya Fallängsvägen görs klar för besiktning under kommande veckor innan trafiken sedan kan börjas ledas om på den nya sträckan. När det är gjort kan den gamla sträckningen schaktas bort och förberedas för bygge av ridhus.

Längre fram i vår kommer det bli tillfälliga lokaler för kafeteria, kontor och ridhus när de befintliga lokalerna för dessa funktioner ska rivas. Ett tillfälligt ridtält kommer monteras och iordningställas och paviljonger kommer finnas för kontor och kafeteria. Inuti det tillfälliga ridtältet kommer det finnas sarg och underlag som passar för ridskoleverksamheten så att den störs så lite som möjligt. Mer information om det här kommer när dessa aktiviteter närmar sig och datum går att spika.

Innehållsansvarig: Mari Stål

Publicerad: 2023-02-11

Senast uppdaterad: 2023-02-11

Författare: Viktoria Grännsjö

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se