Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Nyhetsbrev december 2022

Ett brev.

Vi avslutar året med en nyhet - ett nyhetsbrev! Tanken är att vi regelbundet ska publicera det här på hemsidan för att sammanfatta och berätta om nyheter som berör vår anläggning och verksamhet.

Ingrid slutar

Ingrid slutar som ridlärare hos oss för att arbeta heltid som lärare på Realgymnasiet. De grupper på måndagar och torsdagar som haft Ingrid som instruktör kommer från och med nästa termin få nya instruktörer. Torsdagsgrupperna kommer att ha Lotta Skog och måndagsgrupperna kommer ha Karin Hahne som är ny hos oss. Karin är hoppryttare som är utbildad SRL III. Vi hälsar henne välkommen och säger samtidigt ett stort, varmt tack till Ingrid och lycka till med nya utmaningar!

Cassy, Tanni och Star går i pension

Som vi tidigare lagt ut om på Facebook är det nu dags för tre riktiga trotjänare att gå i pension i samband med årsskiftet. Cassy född 1998, Tanni född 1999 och Star född 1994 har varit våra kollegor i mellan 15-25 år! Under sina år har de varit mycket uppskattade av så väl liten som stor. Alla tre kommer nu att leva härliga pensionärsliv på landet med många hästkompisar.

Status nybygge

Nu pågår sprängningar och schaktning för att rör till de nya stallbyggnaderna ska läggas ned i marken. I och med det arbetet är det, och kommer det framöver att vara trångt på stallplanen. Vi uppskattar därför om ni parkerar längre upp på Fallängsvägen istället för på stallplanen om det är fullt eller trångt. Kommande aktiviteter är att det ska komma upp tillfälliga bodar och ridtält etc. på andra sidan bäcken, eftersom nuvarande ridhus och byggnader ska rivas. Mer information om det kommer längre fram.

I och med ombyggnationerna och de utmaningar de kan innebära lokalmässigt, kan vi med kort varsel behöva göra ändringar i lektionsschemat. Kom alltid klädd för ridning till din lektion, men observera att ändringar kan göras.

Följ oss på sociala medier

Du vet väl att vi finns både på Facebook och Instagram. Följ oss där så får du snabbt aktuell information.

Innehållsansvarig: Mari Stål

Publicerad: 2022-12-30

Senast uppdaterad: 2022-12-30

Författare: Viktoria Grännsjö

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se