Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Jullovshäst 2022

Häst och ryttare i ridhus

Under jullovet har du som är medlem möjlighet att hyra en av ridskolans hästar/ponnyer och ha lite som din egen under några dagar. Senast den 18 december behöver vi din intresseanmälan.

För att hyra en jullovshäst måste du vara ridande elev på ridskolan och rida i en grupp lägst nivå 2 på storhäst. Alla under 18 år måste ha en målsman med som närvarar och har ansvaret. Ridlekiselever kan också hyra en ponny och behöver även de ha en målsman närvarande som har ansvaret.

Dagar och tider

27, 28, 29 och 30 december. Det är inte möjligt att hyra en eller några av dagarna. Endast hela perioden. Tider att rida sin ponny/häst är:

  • 27, 28, 29/12 mellan klockan 16-18
  • 30/12 mellan klockan 14-16

Anmäl ditt intresse så här!

För att ansöka om jullovshäst skickar du mail till info@fark.se senast den 18 december. Ange elevens namn, vilken ridgrupp hen rider i och tre önskehästar. Vi förbehåller oss rätten att fördela ut jullovshästar.

De elever som beviljas jullovshäst får sedan gå in på minridskola.se och under "Kurser" välja ”jullovshäst” för att ange vilka tider ni tänker rida under de fyra dagarna. Tiderna är begränsade till 45 minuter per ekipage och ridningen är självständig men under översyn av instruktör. Observera att det bara är elever som får jullovshäst beviljad som ska göra detta och att det ska göras först när ni blivit meddelade om ni fått en jullovshäst eller ej.

Pris

  • Storhäst 800 kronor (de som normalt går med på storhästlektionerna)
  • Ponny 600 kronor (de som normalt går med på ridlekis/ponnytrim)

Publicerad: 2022-12-09

Senast uppdaterad: 2022-12-09

Författare: Viktoria Grännsjö

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se