Gå till innehåll
Färjestad ridklubb
Färjestad ridklubb

Startar: 24/10 18:00

Slutar: 24/10 21:00

Föreläsning: Hållbar och glad häst – framgångsrik träning och skötsel

Via Värmlands RIdsportsförbund får du åter igen möjligheten att ta del av Sofie Viksten Engfors föreläsning om hästvälfärd.

Den 24 oktober har du återigen möjlighet att lyssna på Sofie Viksten Engfors föreläsning om hästvälfärd. En fantastiskt bra föreläsning som handlar om träning och skötsel av hästar för hållbarhet och välmående. I föreläsningen tar Sofie upp vad vi ska tänka på i hästens vardag allt från skötsel till träning för att den ska må bra, kunna prestera på topp och hålla i längden.

Datum och tid: 24 oktober kl.18.00-21.00
Plats: Teams
Anmälan: Via länken senast den 15 oktober https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1785401Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Länk till annan webbplats. Anmälan är bindande och återbetalas ej. Läs mer i våra regler för anmälan och avanmälan.Pdf, 122.6 kB. Länk till annan webbplats.
Kostnad: 50kr som betalas i samband med anmälan.
Frågor: Kontakta varmland@ridsport.se

Sofie Viksten Engfors

Sofie Viksten Engfors
Sveriges kanske främsta hästnörd som har doktorerat i etologi och djurvälfärd vid SLU. Forskade på hur man kan förbättra hästvälfärd genom bedömning och återkoppling till hästägare. Har en bakgrund från arbete med djurskydd och arbetar sen ett par år tillbaka som entreprenör inom hästvälfärd. Arbetar mycket med att sprida forskningsbaserad kunskap om hästvälfärd och att arbeta med beteendeproblem hos hästar. Har arbetat praktiskt med hästar och haft egen häst i många år. Lever efter uttrycket ”Ju mer man kan, desto mer förstår man hur lite man vet”.

Startar: 24/10 18:00

Slutar: 24/10 21:00

Besöksadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Postadress

Fallängsvägen
654 65 Karlstad

Kontakta oss

info@fark.se