Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till oss!


Vi har ridlektioner måndag-lördag på alla nivåer, allt från ridlekis på shetlandsponnier för de allra minsta till avancerade vuxenlektioner på storhästar.

I våra ridgrupper är det aldrig fler än åtta platser så du hinner få mycket hjälp från din ridlärare. Vi har ett stort ridhus, en stor utebana och en mindre utebana. I skogen runt knuten finns fina ridvägar.

Under terminerna har vi två-tre teoritillfällen där ett av dem är vad vi kallar blockteori. När det är dags för dessa dyker det upp intressanta föreläsningar och teman som alla elever kan ta del av.

Vi är måna om våra djur och ser till att belasta dem rätt. Varje år får de ett långt sommarlov med grönbete och ett vinteruppehåll i samband med jul.


Lediga platser i storhästgrupperna (uppdaterat 200209)

Dag & tid Förkunskaper Antal
torsdag
20:40
vuxna/ungdom med ridvana 1 plats
tisdag 20:40 dressyrgrupp max 7 elever  1-2 plats
måndag 20:00

hoppgrupp 

1 plats 

 

Bli medlem

Gå in på minridskola.se, välj "Färjestad Ridklubb" och följ instruktionerna för "Registra dig för medlemskap, kölista eller bokning av kurs" för att bli medlem. Du kan så klart ockå ringa till oss på 054-18 05 77 eller skicka ett mail till This is a mailto link så hjälper vi dig.

Ströplatser

Ibland kan det finnas ströplatser lediga för dig som inte vill binda upp dig en hel termin. Maila oss för att höra om det finns ströplats ledig.


Lediga platser i ridlekis/ponnytrim

Dag & tid Förkunskaper Antal platser
lördagar
09:00
barn som nyss börjat med galopp/kan galopp 2 platser
lördag
13.30/14.15
ridlekis barn födda 2015-2016 ( i enda gruppen inga förkunskaper om hästvan förälder)  Fullt

 

Nybörjare ridlekis

Vi har kö till nybörjargrupperna på ridlekis så är du intresserad av plats i en nybörjargrupp är du välkommen att ställa ditt barn i kö på minridskola.se. Välj "Färjestad Ridklubb" och följ instruktionerna för "Registra dig för medlemskap, kölista eller bokning av kurs". Vi av oss när vi har en ledig plats! Det går så klart också bra att mejla till This is a mailto link.

Prova på ridlekis

I väntan på en plats i en nybörjargrupp för ridlekis finns det dock möjlighet att rida prova på-omgångar på fredagar kl 15:30. Läs mer här.

Uppdaterad: 11 SEP 2019 17:01 Skribent: Viktoria Grännsjö
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten