Hoppa till sidans innehåll

Börja rida hos oss


Vi har ridlektioner måndag till lördag på alla nivåer, allt från ridlekis på shetlandsponnier för de allra minsta till avancerade vuxenlektioner på storhästar.

I våra ridgrupper är det aldrig fler än åtta platser så du hinner få mycket hjälp från din ridlärare. Vi har ett stort ridhus, en stor utebana och en mindre utebana. I skogen runt knuten finns fina ridvägar.

Under terminerna har vi två-tre teoritillfällen där ett av dem är vad vi kallar blockteori. När det är dags för dessa dyker det upp intressanta föreläsningar och teman som alla elever kan ta del av.

Vi är måna om våra djur och ser till att belasta dem rätt. Varje år får de ett långt sommarlov med grönbete och ett vinteruppehåll i samband med jul.

Bli medlem

Enklaste sättet att bli medlem och börja rida hos oss är att gå in på minridskola.se, välja "Färjestad Ridklubb" och sedan följa instruktionerna för "Registra dig för medlemskap, kölista eller bokning av kurs".

Du kan så kalrt ockå ringa till oss på 054-18 05 77 eller skicka ett mail till This is a mailto link så hjälper vi dig.

Om minridskola.se

På minridskola.se kan alla medlemmar hantera sitt medlemsskap för att till exempel avboka lektion och boka igenridning, anmäla sig för blockteori och kurser, hantera fakturor med mera.

Ströplatser

Ibland kan det finnas ströplatser lediga för dig som inte vill binda upp dig en hel termin. Ring eller maila oss för att höra om det finns ströplats ledig.

  • ströplatser för barn, ungdom eller vuxen med ridvana (du som ridit någon gång i alla gångarter)
  • ströplatser för barn med ridvana (skritt och trav eller skritt, trav och galopp på våra ponnyer)
Uppdaterad: 15 JAN 2017 17:27 Skribent: Mari Göransson

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten