Hoppa till sidans innehåll

Börja på ridlekis


Våra mindre ponnys som är med på ridlekis står i ett eget stall på ridklubben. Här är inredningen anpassad efter små ponnys och deras ryttare så att barnen lär sig sköta och hantera dem.

Lediga platser

När det finns lediga platser i någon grupp så läggs de ut på den här sidan.

De tre första lektionerna ser vi som prova på-tillfällen och dessa betalar du kontant eller via Swish på plats. Om barnet vill fortsätta och behålla sin plats i en ridlekisgrupp efter dessa tre tillfällen betalas kommande avgift via faktura. Läs mer om priser och betalning här.

Grupper

Barnen är indelade i små grupper, med max åtta barn i varje grupp. De delas in efter ålder och färdighet. Ridlekislektionerna är 30 eller 45 minuter långa beroende på hur mycket barnet kan. Vid några tillfällen varje termin är det teori/hästskötsel.

Vi ställer inga krav på barnen men väl på de vuxna som är med barnet. En vuxen ska alltid finnas vid barnets sida vid lektionerna. Detta för att barnet ska känna sig säker, trygg och ha roligt. Ju säkrare barnen blir desto mer lär de sig. Vi arbetar efter att berömma och uppmuntra och aldrig tvinga barnen något de själva inte vill.

Vill du prova på ridlekis?

Här hittar du information om prova på.

Uppdaterad: 13 AUG 2019 08:45 Skribent: Viktoria Grännsjö

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten