Hoppa till sidans innehåll

Personuppgifter


Färjestads ridklubb är enligt personuppgiftslagen ansvarig för hanteringen av de personuppgifter som lämnas i denna medlemsansökan. Vi kommer att använda oss av uppgifterna för att kunna tillvarata dina intressen som medlem i Färjestads Ridklubb, enligt våra stadgar. För dessa ändamål kan uppgifter även komma att lämnas till annan, såsom exempelvis vid administration av medlemsavgift, fakturering, gruppförsäkringar m.m. I de fall laglig skyldighet därtill föreligger kan uppgifter komma att lämnas till exempelvis skattemyndighet.

Genom att bli medlem samtycker du även till att Färjestads Ridklubb kan komma att använda dina uppgifter för att genomföra analyser samt marknadsföring av Färjestad Ridklubbs aktiviteter och erbjudanden. Vi kommer inte att sälja vidare dina uppgifter till tredje part. Marknadsföring kan ske via post, telefon, e-post, SMS, webbplats samt andra digitala kanaler. Alla medlemmar har rätt att utan kostnad begära ett registerutdrag eller en rättelse av eventuellt felaktiga uppgifter. Begäran görs skriftligen till ridklubben.

Färjestads Ridklubb behöver ta del av ditt personnummer för uppdatering av adressregister och kontakt med försäkringsbolag som förbundet har avtal med. Detsamma gäller möjligheten att kunna använda personuppgifter för tävling, ansökan om bidrag och /eller andra tjänster som tillvaratar dina intressen som medlem. För att kunna ge dig som medlem bästa möjliga information om andra aktiviteter och tjänster är det viktigt att du meddelar eventuella adressförändringar, som exempelvis nytt mobiltelefonnummer eller e-postadress.

Uppdaterad: 09 MAJ 2018 13:49 Skribent: Carolina Hultberg
Epost: This is a mailto link

   

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten