Hoppa till sidans innehåll

Stötta oss - sälj Newbody och Spicy dream

20 APR 2020 11:48
Nu kan du som vill sälja Newbody och Spicy dream för att hjälpa till att stötta vår verksamhet.
  • Uppdaterad: 20 APR 2020 11:48

Att hjälpa till och sälja är frivilligt men vi är så tacksamma och glada för alla medlemmar som ställer upp och hjälper till! Genom pengarna vi tjänar på dessa försäljningar kan vi göra vår verksamhet ännu bättre genom till exempel ny utrustning till hästarna.

All försäljning på nätet denna gång

I vår kör vi ett lite annorlunda upplägg med enbart nätbaserad försäljning och direktleverans hem till er.

Webshopen är öppen så det är bara att börja handla. Senast den 27 maj måste du ha redovisat din försäljning på respektive webbplats.

Newbody - underkläder och sportkläder

Här har du en egen webshop. Det är enkelt att dela webshopen via till exempel mail, sms eller på din egen Facebook-sida.

Vid beställning av fler än 6 paket blir ordern fraktfri, annars kostar frakten nu 37 kr. Betalning sker direkt till Newbody.

Här finns Färjestad ridklubbs profil. Om du sålt förut loggar du in i din webshop med ditt konto från denna sida. Annars väljer du att skapa ett nytt konto.

 

Spicy Dreams - kryddor och grillsåser med mera

Perfekt att sälja inför den kommande grillsäsongen!

Dela webshopen via mail, sms, facebook med mera. Vid beställning av fler än 7 paket är det helt fraktfritt, annars kostar frakten 35 kr. Betalning sker direkt till Spicy Dreams.

Behöver ni inte så mycket själva så kolla med grannen eller de på jobbet så kan ni säkert lösa detta. De kan också själva lägga beställning och få sina beställningar hem till sig. Viktigt då är att de väljer Färjestad ridklubb som klubb att stötta så vi får del av försäljningen. 

Här finns Färjestad ridklubbs profil. Om du sålt förut loggar du in i din webshop med ditt konto från denna sida. Annars väljer du att skapa ett nytt konto.

Tack för ditt stöd!

 

Frågor?

Har du några frågor eller om något med webshoparna krånglar så ska du i första hand höra av dig tia mail till This is a mailto link. I andra hand kan du ringa till Ann-Sofie Dahlstedt på telefon 070-6012462.

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten