Hoppa till sidans innehåll

Ny omgång av hopptrim för elever i ponnytrim

27 AUG 2021 10:19
Nu är det dags för en ny kurs i markarbete och hoppning för elever som rider ponnytrim. Skicka i en anmälan vid intresse så återkommer vi om plats.
  • Uppdaterad: 27 AUG 2021 13:54

Under fem veckor finns möjligheten för elever som rider i ponnytrim och som har hunnit galoppera ett tag att tillsammans med en ponny utvecklas i markarbete och hoppning. Under de fem ridpassen går vi igenom olika övningar med bommar eller hinder eller både och.

När?

Torsdagar klockan 19:15 under vecka 35-39. Ridpassen är cirka 45 minuter. Vi är alltid på utebanan, oavsett väder. Vi hjälps åt att både bygga fram innan ridpassen och att ta bort efteråt.

För vem?

Elever som rider ponnytrim och som hunnit galoppera ett tag.

Instruktör

Sari

Pris och intresseanmälan

Priset är 925 kronor för samtliga fem tillfällen. Det går inte att anmäla intresse till endast ett eller några tillfällen.

Skicka ett intressemail till This is a mailto link senast den 30 augusti. Skriv "Intresseanmälan hoppkurs för ponnytrim" i ärenderaden. Vi meddelar tisdag 31 augusti vilka som fått plats på kursen.

Observera att ett skickat mail inte innebär att du gjort en anmälan och fått en plats, utan endast är en intresseanmäland.

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten