Hoppa till sidans innehåll

Teminsstart den 7 januari - Fortsätt hålla i och hålla ut

22 DEC 2020 17:32
Vår verksamhet är fortfarande öppen men vi vill påminna om vad som gäller för allas säkerhet i tider som dessa. Det du gör är viktigt och spelar roll.
  • Uppdaterad: 22 DEC 2020 17:32

Karlstads kommun har stängt alla sina inomhushallar till den 11 januari, men vår verksamhet omfattas inte av det. Vi har öppet men med vissa anpassningar - precis som förut.

Besök oss bara om du måste

  • Även om det är jättemysigt att vara i stallet, umgås med hästarna, att borsta, fixa och träffa kompisar i stallet så går det inte nu.
  • Du är välkommen hit om du har ett ärende, till exempel ska rida lektion. Kom i sådan tid innan lektionen så att du hinner göra i ordning din häst och åk hem igen när du tagit hand om hästen efter lektionen.
  • Vi vill påminna om att en medföljande person per elev fortsatt gäller. Minskat antal personer på vår anläggning minimera risken för smittspridning.
  • Stanna alltid hemma om du känner sjukdomssymptom, även milda sådana.
  • Håll avstånd när du är här och tvätta händerna.
  • I cafeterian finns det tejpmarkeringar gjorda på golvet för att vår personal ska kunna undvika sådan kontakt som inte är nödvändig. De träffar många elever varje dag.

Tack för att ni hjälper oss hålla igång vår verksamhet. Håll i och håll ut nu så kan vi förhoppningsvis umgås på ett annat sätt längre fram under 2021. Det du gör nu är viktigt och spelar roll.

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten