Hoppa till sidans innehåll

Försäljning höstterminen 2021

06 SEP 2021 09:23
Nu är det dags att starta höstens försäljning med varor från Newbody, Ullmax och Kakservice. Denna försäljning är frivillig, men vi uppskattar allt som ni säljer.
  • Uppdaterad: 06 SEP 2021 09:23

Genom att hjälpa till med försäljningen bidrar du ideellt till vår verksamhet. Pengarna vi får in blir ett viktigt extra tillskott i föreningens kassa. För dessa kan vi exempelvis köpa ny utrustning till hästar och elever, se till att hästar och ponnys får viktig återhämtning i form av massage med mera. Hjälp gärna till med din idella insats - den är värd jättemycket!

Så här går det till

Senast den 27 september måste du ha redovisat din försäljning på respektive hemsida. Betalning av varor sker i efterhand via faktura från ridskolan (om du inte väljer direktköp). Vi uppskattar om försäljningen registreras i namnet på ridande då det underlättar vid fakturering.

Om du vill ha bläddringsbara kataloger att dela ut, lägga i lunchrummet på arbetet eller liknande så finns dessa att hämta i kafeterian och ridlekisstallet. Du kan också dela digitala länkar via till exmepel din Facebook. Läs mer under rubrikena nedan hur du gör.

Newbody

Försäljning av underkläder och sportkläder. Logga in via den här länken: https://www.newbody.se/reg/TDGZGWT

Här skapar du en egen webshop med fler varor än vad som finns i katalogen. Det är enkelt att dela webshopen via till exempel sms, mail eller på din Facebook-sida.

Newbody kan beställas med direktleverans hem till din kund. Vid köp av fler än sex paket är det frakfritt. Då sker också betalningen direkt till Newbody vid beställning.

Ullmax

Från Ullmax går det att köpa underställ, sportkläder med mera - perfekt inför den kommande vintern när de kalla dagarna blir fler.

Här skapar du du ett eget kontor och väljer Färjestad ridklubb. Har du sålt tidigare kan du givetvis använda samma konto. Precis som med Newbody kan du dela en länk via din Facebook, sms eller mail. Skapa ditt konto eller logga in via www.ullmax.se.

Kakservice

Försäljning av kakor, knäckebröd och godis. Du som säljare lägger in din försäljning genom att registrera dig på https://kakservice.se/minasidor/HIPYTO.

Leverans av varor

När varorna levererats till oss så lägger vi ut om det på Facebook så att du kan komma och hämta din order eller ordrar för utdelning till de som handlat av dig.

Frågor eller problem?

Kontakta Ann-Sofie Dahlsetdt som är kontaktperson för försäljningar. Skicka ett mail till This is a mailto link eller ring henne på 070-6012462.

Stort tack för din insats!

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten