Hoppa till sidans innehåll

Försäljning hösten 2020

09 SEP 2020 10:29
Nu har höstens försäljning av varor från Newbody, Ullmax och Kakservice startat. Kataloger finns att hämta i cafeterian - sedan är det bara att köra igång!
  • Uppdaterad: 09 SEP 2020 10:29

Senast den 3 oktober behöver du har redovisat din försäljning på respektive leverantörs hemsida. Betalning av varor sker i efterhand via faktura till ridskolan.

Newbody - underkläder och sportkläder

Logga in via den här länken. Har du sålt tidigare loggar du in med dina uppgifter här. Är det första gången så skapar du ett nytt konto. Här kan du skapa din egen webbshop med fler varor än de som finns i den fysiska katalogen. Det är sedan enkelt att dela din shop via till exempel sms, mail, e-post och sociala medier.

Ullmax - underställ, sportkläder, underkläder

Logga in via den här länken. Logga in med dina uppgifter som du använt vid tidigare försäljningar eller skapa en ny om det är första gången du säljer. Välj Färjestad ridklubb som din klubb om du skapar ett nytt konto. Här kan du också aktivera en säljlänk som du kan dela via sms, mail, e-post och sociala medier.

Kakservice - kakor, knäckebröd och godis

Gå in via den här länken och logga in med dina uppgifter om du sålt förut. Om du är ny säljare behöver du registrera ett konto.Fyll då i koden FAJUBU i fältet "Ange gruppkod" och klicka på "Registrera säljarkonto". Du får då fylla i fler uppgifter och avsluta med "Skapa säljarkonto". En egen personlig länk för Mina sidor kommer nu att skickas till dig på mejl/sms.

Leverans

Alla beställningar skickas till ridklubben där du hämtar dina beställningar. Du delar sedan ut till de som beställt från dig.

Frågor eller krångel?

Kontakta Ann-Sofie Dahlstedt på This is a mailto link eller telefon 070-601 24 62.

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten