Hoppa till sidans innehåll

Cafeterian har öppet - vill du hjälpa till?

21 SEP 2020 11:59
Sedan vecka 38 har cafeterian öppet på tisdagar och torsdag klockan 17-19 med hjälp av den ideella kraften Maria. Hjälp gärna till du också så kan vi ha öppet fler dagar.
  • Skapad: 21 SEP 2020 11:59

Hurra vad kul att cafeterian kan hålla öppet - det är vi jätteglada för! Vill du hjälpa Maria och också ta till exempel en dag i veckan eller månaden? Skicka ett mejl till oss på This is a mailto link så får du mer information. Du behöver inte binda upp dig på spceifika dagar utan det går bra att bara stå ett enda pass också.

Om ideella insatser i vår förening

Efter vårterminen skickade vi ut en enkät för att få reda på vad ni tycker. Tack till alla er som svarade! Vi kan glatt konstatera att de allra flesta är väldigt nöjda med vår verksamhet. Så klart finns det alltid förbättringsområden och de jobbar vi vidare med.

Mycket av det där lilla extra kräver dock ännu fler ideella insatser från alla medlemmar, så hör gärna av dig om du vill engagera dig i nåt särskilt projekt eller område. Det behöver inte vara stora insatser utan även enklare saker som att just hjälpa till i cafeterian, mocka efter din ridlektion, putsa av hästens utrusning, sopa golv och göra allmänt fint är saker som också gör stor skillnad på vår anläggning så att den blir fin och välkomnande för alla.

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten