Hoppa till sidans innehåll

Lediga boxplatser

11 MAR 2020 11:51
Vi har lediga boxplatser på vår anläggning. Välkommen till oss - och bli garanterad en boxplats på vår nya anläggning när den står färdig!
  • Skapad: 11 MAR 2020 11:51

Stallplatserna på vår anläggning finns lediga nu under våren. Det är vårt befintliga avtal för uppstallning som finns här som gäller tillsvidare. Dessa löper ut när verksamheten anser att den nya anläggningen är inflyttningsklar, vilket enligt plan är under 2021, och nya uppstallningsavtal kommer att upprättas. Det kommer finnas två olika alternativ att välja mellan.

Hyr ny - bli garanterad en plats på nya anläggningen

Börjhar du hyr en boxplats nu i vår, enligt det befintliga avtalet, så blir du garanterad en plats även på vår nya anläggning när den står färdig under 2021.

Hör av dig till This is a mailto link för mer information om du är intresserad av att hyra boxplats hos oss.

Om uppstallning på vår nya anläggning

Vår nya anläggning börjar byggas under 2020 och ska stå klar 2021 och alla befintliga uppstallningsavtal löper ut när verksamheten anser att den nya anläggningen är inflyttningsklar.  Då kommer nya uppstallningsavtal att upprättas och det kommer att finnas två alternativ att välja på.

Alternativ 1

Det första alternativet är uppstallning i nuvarande Privatstallet vilket kommer behållas vid ombyggnaden. Där betalas en kallhyra och hyrestagaren köper strö och hö av ridskolan. Fodringar samt in- och utsläpp sköts mestadels av hyresgästerna själva. I det här alternativet ingår tillgång till spolspilta, uppställningsplatser, WC, dusch och uppvärmd sadelkammare.

Alternativ 2

Det andra alternativet är uppstallning i det nya stallet. I stallhyran ingår strö och hö samt den mesta delen av service kring hästarna, till exempel fodringar, ut/insläpp, täckesservice med mera. Det nya stallet kommer ha moderniserat utgödslingssystem så att skottkärra intebehöver användas. Det kommer ha höautomater med timer, spolspiltor, uppställningsplatser, tvättmaskin, torkrum, uppvärmd sadelkammare, WC, dusch, omklädningsrum med mera.

Båda uppstallningsalternativen kommer ha tillgång till större hagar än klubben har i dag. Hagarna kommer vara dränerade och grusade. Det kommer också vara möjligt att ha hästar ihop i hagen. Båda uppstallningsalternativen kommer att ha tillgång till två ridhus och en stor utebana (när inte verksamheten nyttjar dessa).

Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten