Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionen


Färjestad ridklubbs ungdomssektion består i dagsläget av sex tjejer i åldrarna 14-17 år. Våra uppgifter på ridklubben är att ha hand om de flesta aktiviteterna som är riktade till barnen i klubben. Det inkluderar olika tävlingar, filmkvällar, små kurser av olika slag med mera.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook om ni vill hålla er uppdaterade om vad vi håller på med.

Vi är ungdomssektionen 2021

Michelle, ordförande

Jag sitter mitt fjärde år i ungdomssektionen men i år är mitt första år som ordförande. Jag är 17 år (blir 18 i höst) och pluggar andra året på Tingvallagymnasiet. Ni ser mig oftast i stallet på måndagar. När jag inte är på Färk så är jag hos min medryttarhäst. Min favorithäst på Färk är Gunnar.

Michelle.jpg

Isabelle, vice ordförande och kassör

Jag är 14 år år och går i sjuan på Norrstrandsskolan. Jag har två egna hästar som står på Färk, men jag rider också lektion på ridskolan. Ni kan se mig i stallet varje dag så det är bara att rycka tag i mig om ni undrar över något.

Isabelle.jpg

Vilma, sekreterare

2021 är mitt andra år i ungdomssektionen och i år är jag sekreterare. Mig ser du i stallet på måndagar och fredagar. När jag inte är på Färk så är jag hos min medryttarhäst Atom eller hänger med mina vänner. Jag går i sjuan på Engelska skolan så det blir en del tid i skolan också. Min favorithäst på ridskolan är Zathira. Om du undrar något är det bara att rycka tag i mig i stallet - jag bits inte :)

Vilma.jpg

Cornelia, skötaransvarig och Instagramansvarig

Jag sitter mitt andra år i ungdomssektionen och i år är jag ansvarig för skötare och vårt Instagramkonto. Jag är 14 år och har en egen ponny som är uppstallad på Hynboholm, men tidigare stod han på Färk. Av lektionshästarna så är mina två favoriter Enoc och Sarinja. Mig ser ni oftast i stallet under planering och vid useks alla aktiviteter, så undrar ni något eller bara vill prata lite häst är det bara att rycka tag i mig.

Cornelia.jpg

Ida, skötaransvarig

Jag är 14 år i år och det här är mitt andra år i ungdomssektionen, i år som skötaransvarig. På bilden ser ni mig med min medryttarponny Lady. Av ridskolehästarna är BissNiss och Ethel mina favoriter. Mig ser ni oftast i stallet på måndagar så då är det bara att prata med mig om ni undrar något.

Matilda, skötaransvarig

Jag är 15 år och det här är mitt andra år i ungdomssektionen. I år är jag skötaransvarig. Mig ser ni stallet på måndagar, men troligen också på fredagar framöver. Om du undrar något är det bara att prata med mig i stallet.

Uppdaterad: 18 AUG 2021 09:52 Skribent: Viktoria Grännsjö
E-post: This is a mailto link

      

Våra öppettider

Måndag-fredag 13:00-19:30
Lördagar 09:00-15:00
Söndagar - stängt

 

Följ oss

FäRK på Facebook

USEK på Facebook

 FäRK på Instagram

 USEK på Instagram

Postadress:
Färjestads RK - Ridsport
Fallängsvägen
65465 Karlstad

Kontakt:
Tel: 054180577
E-post: This is a mailto link

Se all info
annons-foreningar-webb-liten